Cavanda Bosingwa'yı aratmıyor!

Karadeniz ekibinin İtalya’nın Lazio takımından transfer ettiği Cavanda, kısa sürede sergilediği performansla sadece Trabzonsporlu değil tüm sporseverlerin beğenisini topladı. Kayserispor mücadelesinde savunma anlamında sıfır hata ile oynayan deneyimli sa

Cavanda Bosingwa'yı aratmıyor!

Karadeniz ekibinin İtalya’nın Lazio takımından transfer ettiği Cavanda, kısa sürede sergilediği performansla sadece Trabzonsporlu değil tüm sporseverlerin beğenisini topladı.

Kayserispor mücadelesinde savunma anlamında sıfır hata ile oynayan deneyimli sağ bek, sık sık hücumlara da destek verirken, top kullanma ve şut becerisiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Bu formuyla ‘Yokluğu nasıl dolar?’ sorularını sordurtan Bosingwa’yı aratmayan Cavanda, şu an itibariyle Trabzonspor’un en parlak yıldızlarından biri olmayı başarmış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor