Castillo için son iki gün!

Amerika'da Trabzonspor'un kararı bekleniyor.

Castillo için son iki gün!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un sezon başında Amerika MLS ekiplerinden FC Dallas ekibinden kiralık olarak kadrosuna kattığı Fabian Castillo ile ilgili Amerikan basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

MLS'nin kuralları gereği sezon başında kiralama ücreti olarak 3 Milyon Euro ödenen ve 7 Ocak'a kadar 1 Milyon Euro ödenmesi halinde bonservisi alınacak olan Castillo için Dallas'ın baskı yaptığı öne sürüldü. Dallas'ın Castillo'yu yeniden kadrosunda görmek için haber gönderdiği iddia edilirken Castillo'nun da kararsız olduğu dile getirildi.

Ancak Amerikan basınına yansıyan haberlerde Trabzonspor'un oyuncuyu almak için 7 Ocak'a kadar zamanı olduğu ve ödemenin yapılmasının beklendiği kaydedildi. Bordo mavililerin 2 gün içerisinde gerekli ödemeyi yapması ve oyuncunun bonservisini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor