Castillo, Esteban ve Hosseini davası kapandı

Trabzonspor’un sürmekte olan Castillo, Esteban ve Hosseini davaları sona erdi.

Castillo, Esteban ve Hosseini davası kapandı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da geçtiğimiz yıllarda forma giyen Majid Hosseini, Esteban Alvarado ve Fabian Castillo ile ilgili açılan davalar sonuçlandı.

Hosseini’nin menajeri Mohsen Aliabad’ın menajerlik sözleşmesi uyarınca 60 bin Euro ve faiz iddiası ile CAS’da açtığı dava karara bağlanırken Trabzonspor’un 60 Bin Euro’yu yüzde 5 faizi ile ödemesine karar verildi. Söz konusu tutar bordo mavili kulüp tarafından ödendi.

Fabian Castillo’nun Meksika ekibi Tijuana’ya transferinden kaynaklanan Trabzonspor’a ödenmesi gereken 575 bin dolar taksit bedelinin yıllık yüzde 5 faiz ve yüzde 10 gecikme cezası ile bordo mavili kulübe ödenmesi için FIFA ve CAS’a açılan davada  615 bin doların Trabzonspor’a ödenmesine karar verilerek uzlaşıldı. 

Esteban Alvarado’nun sözleşmesini tek taraflı feshetmesi ile ilgili CAS’a yapılan başvuruda da yargılama sonuçlanırken Trabzonspor’un başvurusu reddedildi. Bordo mavililerin oyuncuya 420 bin Euro’yu faiz ve yargılama giderleri ile ödemesine karar verildi. Söz konusu tutar ödenerek dava kapatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor