CAS’ta kritik duruşma: Trabzonspor...

Trabzonspor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve UEFA’yı CAS’ta yargılatıyor.

CAS’ta kritik duruşma: Trabzonspor...

Trabzonspor’un TFF ve UEFA hakkında açtığı davanın duruşması başlıyor.

Trabzonspor’un Şikeci Fener’e gereken yaptırımları uygulamadıkları gerekçesi ile TFF ve UEFA aleyhine CAS’ta açtığı davanın duruşması bugün saat 14:00 da Lozan Hotel Lozan Palas salonunda yapılacak.

Bordo Mavili ekibin yönetimi 28 Eylül’de CAS’a yaptığı müracaatta CAS kararına rağmen TFF ve UEFA’nın Fenerbahçe ile ilgili yaptırımları yerine getirmediği iddiasında bulunmuştu.

Duruşma başlamadan Trabzonspor yönetimi başta Muharrem Usta olmak Genel Sekreter Gençağa Meriç, Okan Alemdaroğlu  Nevzat Aydın, Dursun Bülbül Önder Bülbüloğlu, Gökhan Saral, ve Emre Aksoy’da salonda hazır bulunacak.

CAS’da görülecek davada Trabzonspor’u savunacak hukuk kurulu üyeleri avukatlar Nusret Yılmaz Erdem Egemen ve Hakan Orhan’ın yanı sıra Trabzonspor7un anlaşmalı olduğu İsvicreli avukatlık firması hukukçuları duruşma salona girdi.









HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor