Carl Medjani şoku!

Carl Medjani ile davalık olan Trabzonspor'a FIFA'dan kötü haber geldi. Bordo mavililer davayı kaybederken tazminat ödemeye mahkum oldu.

Carl Medjani şoku!

Trabzonspor'a FIFA'dan kötü haber geldi. Alacakları nedeniyle FIFA'ya başvuran Medjani haklı bulundu ve bordo mavililer davayı kaybetti.


 Trabzonspor'a Vahid Halilhodzic döneminde transfer edilen Carl Medjani, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Kasım 2015'te kulüpten ayrılıp FIFA'ya başvurmuştu. sözleşmesini tek taraflı fesheden Cezayirli oyuncu, 285 bin Euro alacağını isteyip, 2 milyon 235 bin Euro tazminat talebinde bulunmuştu.

Yönetim de 1 milyon 665 bin Euro tazminat talebiyle karşı dava açmıştı. Soruşturma neticesinde FIFA'dan, Trabzon'a kötü haber geldi. FIFA, Medjani'nin 285 bin Euro'luk alacak talebini kabul etti ve ayrıca Trabzonspor'a 500 bin Euro da tazminat faturası çıkardı. 

Bunun üzerine yönetimin CAS'a itirazda bulunduğu öğrenildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler