Cardozo'nun derdi kanatlar

  İstediği Topları Alamıyor   Osmanlıspor yenilgisi sonrası Paraguaylı yılzı golcü Oscar Cardozo, bazı gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Forma giydiği maçlarda kanatlardan kendisine orta yapılmamasıyla ilgili daha önce de dert yanan Cardozo, “Çok iyi kanat o

Cardozo'nun derdi kanatlar
 
İstediği Topları Alamıyor
 
Osmanlıspor yenilgisi sonrası Paraguaylı yılzı golcü Oscar Cardozo, bazı gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Forma giydiği maçlarda kanatlardan kendisine orta yapılmamasıyla ilgili daha önce de dert yanan Cardozo, “Çok iyi kanat oyuncularımız var ama kanatlara inmeyi inatla redddediyorlar. Bu bizim en büyük sorunumuz” ifadelerini kullandı.
 
Daha Dikkatli
 
Son 6 maçtaki istatistiklere göre de Trabzonspor’un kanatlardaki verimsizlik göze çarpıyor. Ligin en fazla isabetsiz orta yapan takımı Bordo-Mavililer. Sağ ve sol kanatlardan gelen ortaların yüzde 77’lik bölümü karavana oldu. Ceza sahasına 130 orta yapan Trabzonspor bunların sadece 30’unda isabet sağlayabildi. Yusuf, Erkan, Cavanda ve Constant 80 ortada 27 isabet sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor