Cardozo yine lider!

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçları oynanırken Trabzonspor son iç saha maçını dün akşam Balıkesirspor ile oynadı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.Bordo mavili ekibe galibiyeti getiren golleri Cezayirli oyuncu Carl Medjani ve Paraguaylı yıldız Oscar

Cardozo yine lider!

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçları oynanırken Trabzonspor son iç saha maçını dün akşam Balıkesirspor ile oynadı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Bordo mavili ekibe galibiyeti getiren golleri Cezayirli oyuncu Carl Medjani ve Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo kaydederken 3 golünde kafa ile atılması dikkat çekti.

CARDOZO KAFADA LİDER!

Yıldız golcü bu sezon Süper Lig'de 17 gol atarken bunların 7'sini kafa ile attı. Cardozo böylelikle ligde en çok kafa golü atan oyuncu oldu. Bordo mavililer bu sezon toplamda 19 kafa golü atarken ligde de bu konuda ilk sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor