Cardozo ve yeni transferler neden UEFA listesinde neden yok?

Trabzonspor UEFA'ya Avrupa Ligi kadrosunu bildirdi. Bildirilen kadro içerisinde takımın gol yükünü çeken Cardozo'nun olmaması dikkat çekti.CARDOZO İÇİN İKİ İHTİMALBordo mavili takımda geçen yılın en çok gol atan isim olan yıldız golcünün UEFA listesinde i

Cardozo ve yeni transferler neden UEFA listesinde neden yok?

Trabzonspor UEFA'ya Avrupa Ligi kadrosunu bildirdi. Bildirilen kadro içerisinde takımın gol yükünü çeken Cardozo'nun olmaması dikkat çekti.

CARDOZO İÇİN İKİ İHTİMAL

Bordo mavili takımda geçen yılın en çok gol atan isim olan yıldız golcünün UEFA listesinde isminin olamaması kafaları karıştırdı. Forvette yanlızca Waris ve Yatabare bulunurken Cardozo'nun neden kadroya alınmadığına dair iki iddia ortaya atıldı.

Cardozo'nun sakatlığından ötürü Avrupa Ligi'nin ilk aşamalarında kadroya dahil edilmediği ve daha sonra kadroya eklenebileceği ilk konuşulan iddia oldu. Cardozo için ikinci ve çarpıcı iddia ise Katar kulüplerinden teklif aldığı bilinen golcü oyuncuyu  bordo mavili yönetimin yüksek bir bonservis bedeliyle satmak için ikna turlarında olduğu iddiası oldu. 

EN VAHİM İHTİMAL

Bordo mavili takım için en vahim ihtimal ise Cardozo'nun yanısıra yeni transferlerden hiç birinin UEFA listesine koyulmaması İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Avrupa maçlarına yedeklerle çıkacağız" sözlerini hayata geçiriyor ihtimali oldu. M'bia gibi yüksek maliyetlere transferler yapılmasına karşı Avrupa Ligi'ni hiçe sayılması, oradan gelecek gelire adeta sırt dönülmesi ve Trabzonspor'u Avrupa'dan mahrum bırakacak olan bu hamle ilk gündeme geldiğinde de büyük tepkilere neden olmuştu. Taraftarlar ve camia bu sözler nedeniyle Hacıosmanoğlu'nu Trabzonspor'un vizyonunu küçültmekle ve marka değeriyle oynadığı yönünde suçlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler