Cardozo ve Eto karşı karşıya!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Trabzonspor ile Antalyaspor müsabakası iki takımın yıldız oyuncuları Eto’o ve Cardozo içinde ayrı bir mücadeleye sahne olacak. Türkiye’de takım arkadaşları tarafından 'Baba' lakabı ile anılan Samuel Eto'

Cardozo ve Eto karşı karşıya!
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Trabzonspor ile Antalyaspor müsabakası iki takımın yıldız oyuncuları Eto’o ve Cardozo içinde ayrı bir mücadeleye sahne olacak. Türkiye’de takım arkadaşları tarafından 'Baba' lakabı ile anılan Samuel Eto'o ile 'Baston' lakabı ile ün yapan Cardozo karşılaşmada gol arayan isimler olacak. 
 
Spor Toto Süper Lig’in 16 haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor - Antalyaspor karşılaşması iki takım için de ligdeki konumları açasından büyük bir önem taşıyor. Ligin ilk haftalarında kafaya oynayan iki takım diğer haftalarda düşüş yaşarken, ligde 20 puanı bulunan iki takımdan biri kazanması halinde 3 puan öne geçmiş olacak.
 
Antalyaspor’un sezon başında transfer ettiği dünya starı Samuel Eto’o ise Türkiye geldiği günden beri ortaya koyduğu tutum ve davranışlarla herkesin beğenisini kazanmış durumda. Herkesin bitmiş gözüyle baktığı oyuncu performansıyla Türkiye’ye transfer edilen birçok ismi geride bırakırken, saha içinde ve saha dışında takım arkadaşlarıyla olan diyaloğu nedeniyle 'Baba' lakabını aldı. Türkiye’de ve dünyanın bir çok yerinde bulunan Eto’o hayranları futbolcuyla artık "Baba Eto’o" diye hitap ediyor. Yıldız oyuncu Antalyaspor formasıyla oynadığı 15 lig maçında 12 gol atarak iyi bir grafik sergilerken şimdiler de oyuncu antrenör olarak da takımına taktik veriyor. 
 
Türkiye’de iki sezondur bulunan Trabzonspor’un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo ise forma giydiği sürelerde lig maçlarında toplam 22 gol attı. Bordo-mavililer büyük umutlarla transfer ettiği 'Baston' lakaplı yıldız oyuncu kendisinden beklenenlerin altında kalsa da 43 lig maçında attığı 22 gol ile kağıt üzerinde iyi bir grafik sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler