Cardozo; "Sahada konuşacağım"

Forma savaşında N'Doye'nin gerisinde kalan Cardozo, hırs yaptı. İdmanlarda birbirinden şık goller atan Paraguaylı yıldız, eski günlere dönüş sinyalleri verirken, ilk 11 için de iddialı konuştu. Sakatlığını tamamen atlattığını belirten Cardozo, şöyle konuş

Cardozo; "Sahada konuşacağım"

Forma savaşında N'Doye'nin gerisinde kalan Cardozo, hırs yaptı. İdmanlarda birbirinden şık goller atan Paraguaylı yıldız, eski günlere dönüş sinyalleri verirken, ilk 11 için de iddialı konuştu. Sakatlığını tamamen atlattığını belirten Cardozo, şöyle konuştu: 

BU TAKIM DAHA GÜÇLÜ 

"N'Doye çok iyi oyuncu ama ben de Oscar Cardozo'yum. Kimse kolay pes edeceğimi sanmasın. Geçen sezon attığım goller ortada. Bu sezon daha fazlasını atabileceğim güçlü bir takımımız var. Bu da bana güç veriyor." 

SAHADA KONUŞACAĞIM 

Cardozo, Trabzon'da herkesin kendisi ve ailesine değer verdiğini de belirterek, "Bu ilgiye ancak sahada cevap verebilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler