Cardozo out N'doye in

Beşiktaş karşısına Bursaspor mücadelesinin ilk 11’ini büyük ölçüde koruyarak çıkması beklenen teknik direktör Şota’nın en büyük değişikliği ise forvette yapacağı öngörülüyor.    Lige formsuz başlayan ve halen ciddi bir kondisyon eksiği bulunan Oscar Cardo

Cardozo out N'doye in
Beşiktaş karşısına Bursaspor mücadelesinin ilk 11’ini büyük ölçüde koruyarak çıkması beklenen teknik direktör Şota’nın en büyük değişikliği ise forvette yapacağı öngörülüyor. 
 
Lige formsuz başlayan ve halen ciddi bir kondisyon eksiği bulunan Oscar Cardozo’nun yerine Kartal önünde N’Doye’nin şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Bursaspor mücadelesinde de Cardozo’nun yerine oyuna giren ve kısa süreli performansıyla alkış toplayan deneyimli forvetin, takımı 3. bölgede daha fazla tutabildiği için tercih edileceği gelen haberler arasında. 
 
Hatırlanacağı gibi Bursaspor maçından hemen sonra hem Şota hem de Bordo-Mavili futbolcular N’Doye’ye övgüler yağdırmış ve “Oyunun sonlarına doğru rakip sahada daha fazla kalmamazı sağladı. Bize alan ve zaman yarattı. Böylece oyun kurabildik ve kazandık” ifadeleri birbirini izlemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler