Cardozo neden yok? Yanal açıkladı...

Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi bordo mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.Yanal şöyle konuştu;Bugün ziveyi ilgilendiren bir maç olacak. İki takımda kendi hedefleri doğrultusunda oynayacak. Bizim de derbi maçlarda tek kaybetti

Cardozo neden yok? Yanal açıkladı...

Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi bordo mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Bugün ziveyi ilgilendiren bir maç olacak. İki takımda kendi hedefleri doğrultusunda oynayacak. Bizim de derbi maçlarda tek kaybettiğimiz takım Beşiktaş oldu.. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibimizin gücü ortada. Trabzonspor Beşiktaş maçları her zaman özel olmuştur.

Cardozo'nun geçirdiği ciddi bir üst solunum hastalığı var. Zaten antrenmanlarda da bizimle olmadı. Daha sonra kullanmayı tercih edeceğiz. İç sahalarda daha iyi bir performansı var. Umarım yararlanabiliriz çünkü kendini çok halsiz hissediyor. Rakibimizinde en çok gol atan Demba ba yok.

 Biz içeride Bursaspor ile oynayacağız. Hedefimiz doğrultusunda bu bizim için avantaj.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor