Cardozo Kapıları Kapattı!

Trabzonspor’a geçtiğimiz sezon transfer edilen ve hem oynadığı futbol hem de diğer yabancı oyunculara göre örnek tavrı ile alkış alan Oscar Cardozo’yu devre arası transferi öncesinde menajerler rahat bırakmıyor. Birçok menajerin hem Trabzonspor’un hem de

Cardozo Kapıları Kapattı!

Trabzonspor’a geçtiğimiz sezon transfer edilen ve hem oynadığı futbol hem de diğer yabancı oyunculara göre örnek tavrı ile alkış alan Oscar Cardozo’yu devre arası transferi öncesinde menajerler rahat bırakmıyor. Birçok menajerin hem Trabzonspor’un hem de Cardozo’nun kapısını çaldığı ve oyuncuya Çin başta olmak üzere bazı Avrupa takımlarından teklif getirdikleri ifade edildi. Trabzonspor’un yıldız ismi Oscar Cardozo’nun ise, kendisine gelen teklifleri düşünmeden reddettiği öğrenilirken, “Trabzon’u ve Trabzonspor’u çok seviyorum. Buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Ben burada kalmak istiyorum. Trabzonspor’da hiçbir sorunumuz yok. Trabzonspor yönetimi bana git demediği sürece futboluma Trabzonspor’da devam etmek istiyorum” cevabını verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor