Cardozo isyanı

Bordo-Mavililer’de yönetimden taraftara kadar herkes hakem kadar kaçan gol pozisyonlarına da isyan ediyor. Takımın birçok fırsat yakalaması ve hücum oyunundaki başarısı gurur vesilesi oldu ama Marko Marin ve özellikle de Erkan Zengin’in kaçırdığı fırsatla

Cardozo isyanı
Bordo-Mavililer’de yönetimden taraftara kadar herkes hakem kadar kaçan gol pozisyonlarına da isyan ediyor. Takımın birçok fırsat yakalaması ve hücum oyunundaki başarısı gurur vesilesi oldu ama Marko Marin ve özellikle de Erkan Zengin’in kaçırdığı fırsatlar akıllardan çıkmıyor. Bu noktada teknik direktör Şota’ya da bu sezon ilk kez tercihleri anlamında eleştiriler geldi.
 
Marko Marin mest etti
 
Maça ilk 11’de başlayan ama fazla varlık gösteremeyen N’Doye’nin bulduğu şansın takımın son 2 sınavında kulübeden gelip 2 gol atan yıldızı Cardozo’ya verilmemesi tepki çekti. Ceza sahası içinde müthiş bir bitirici olan Oscar Cardozo’nun bu haftadan sonra daha fazla şans bulmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Bir başka beklentide Marko Marin ile alakalı. İlk kez ilk 11’de şans bulan Alman yıldızın hücuma getirdiği hareketlilik taraftarı adeta mest etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor