Cardozo can sıkıyor

Trabzonspor'da ligin ikinci yarısını hazırlıklarına sakatlığı sebebiyle katılamayan Oscar Cardozo’nun durumu can sıkıyor. Paraguaylı futbolcudan düzenli olarak rapor alınsa da deneyimli golcünün ligin başındaki en az 2-3 maçı antrenman eksiği sebebiyle ka

Cardozo can sıkıyor
Trabzonspor'da ligin ikinci yarısını hazırlıklarına sakatlığı sebebiyle katılamayan Oscar Cardozo’nun durumu can sıkıyor. Paraguaylı futbolcudan düzenli olarak rapor alınsa da deneyimli golcünün ligin başındaki en az 2-3 maçı antrenman eksiği sebebiyle kaçıracağı düşünülüyor. 
 
Bu arada Cardozo için henüz resmiyet kazanmasa da kulübe bazı tekliflerin ulaştığı da gelen haberler arasında. 
 
Transfer konusunun da Paraguaylı oyuncu Trabzon’a geldikten sonra detaylı bir şekilde masaya yatırılacağı ifade edildi. Eğer taraflar herkesi memnun eden şartlarda anlaşma sağlayabilirse o zaman sürpriz bir ayrılığın da yaşanabileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler