Cardozo bomba gibi dönüyor

Oscar Cardozo’nun sakatlığıyla ilgili haberler sonrasında Trabzonspor Yönetimi, forvet transferine hız verdi. Paraguaylı oyuncu hakkında son gelen haber ise yüzleri güldürecek cinsten. Tecrübeli futbolcunun menaceri Pedro Aldave, Fanatik’e yaptığı açıklam

Cardozo bomba gibi dönüyor

Oscar Cardozo’nun sakatlığıyla ilgili haberler sonrasında Trabzonspor Yönetimi, forvet transferine hız verdi. Paraguaylı oyuncu hakkında son gelen haber ise yüzleri güldürecek cinsten. Tecrübeli futbolcunun menaceri Pedro Aldave, Fanatik’e yaptığı açıklamada müjdeli haberi verdi. Aldave, “Cardozo’ya belindeki sakatlığı sonrasında uygulanan tedavi olumlu sonuç verdi. Bir hafta sonra tüm sıkıntılarından kurtulacak ve yüzde 100 şekilde takımın kampına katılacak” dedi. 

‘Katkısı çok büyük olacak’

Yıldız oyuncuyla da konuştuğunu belirten Aldave, “Cardozo’nun morali gayet iyi. En kısa zamanda takıma dönmek istiyor. Geçen sezon yaşadığı sakatlık onu etkiledi. Sezon içinde dinlenme imkanı bulamadığı için tam performansına ulaşamadı. Buna rağmen iyi bir sezon geçirdi. Yüzde 100 sağlıklı bir şekilde oynadığı zaman, Trabzon’a katkıları çok büyük olacaktır” yorumunu yaptı. 

Copa America’yı kaçırdı

31 yaşındaki yıldız oyuncu, yeni sezona daha iyi bir şekilde başlamak için tedavi olma kararı almıştı. Bu nedenle de Cardozo, ülkesi Paraguay’ın Copa America 2015 kadrosundan çıkarıldı. Sezon içerisinde de zaman zaman sakatlıklarla boğuşan başarılı forvet oyuncusu, bütün olumsuz şartlara rağmen Bordo-Mavili formayla 42 maçta 20 gol atarak takımının en skorer oyuncusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler