Cardozo aşkı!

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapıp Mbia’yı 6, Ersan Gülüm’ü 7, Burak Yılmaz’ı ise 8 milyon Euro’ya kendi liglerine transfer eden Çinliler’in Oscar Cardozo aşkı bitmiyor.   Yaklaşık 1 ay kadar önce de Trabzonspor’un kapısını çalan, ismi açıklanmayan Çi

Cardozo aşkı!
Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapıp Mbia’yı 6, Ersan Gülüm’ü 7, Burak Yılmaz’ı ise 8 milyon Euro’ya kendi liglerine transfer eden Çinliler’in Oscar Cardozo aşkı bitmiyor.
 
Yaklaşık 1 ay kadar önce de Trabzonspor’un kapısını çalan, ismi açıklanmayan Çin ekibinin önerisini yönetim deneyimli golcüye iletmiş, ancak deneyimli futbolcu kabul etmeyince öneri geri çevrilmişti.
 
Çinliler’in Oscar Cardozo aşkının ise bitmediği ortaya çıktı. Buna göre aynı kulübün bir kez daha Bordo-Mavililer’e teklif yaptığı, bonservis rakamını ise 5.5 milyon Euro’ya (17.8 milyon TL) kadar çıktığı öğrenildi.
 
Bu konuyu önce kurmaylarıyla görüşecek olan Başkan Muharrem Usta’nın, daha sonra da Cardozo’ya ileteceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler