Canlı yayında Trabzonspor için flaş sözler! "O zaman dükkânı kapatalım"

Abdullah Ercan, Trabzonspor'un Alanyaspor maçı performansını yorumladı.

Canlı yayında Trabzonspor için flaş sözler! "O zaman dükkânı kapatalım"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a konuk oldu ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Bordo mavililerin eski futbolcu ve Teknik Direktör Abdullah Ercan, Alanyaspor karşısında alınan mağlubiyete ilişkin olarak yorumlarda bulundu.

Abdullah Ercan'ın değerlendirmesi şu şekilde;

"3 haftadır keyfimiz yerindeydi ama Alanyaspor maçında oynanan oyun ve yenilen goller bizi bir hayal kırıklığına uğrattı. Bir futbol takımı 3 haftadır bölüm bölüm iyi oynuyor, Beşiktaş da kaybetmiş, Alanyaspor son 10 haftada 1 galibiyet almış, maçın başında komik bir gol yiyorsun. Bütün oyun planın bozuluyor. Daha sonra 3-4 pozisyon var, bunların 2'si net pozisyon. Enis golleri kaçırıyor.

Uğurcan ile Denswil arasında iletişim eksikliği yaşanıyor. Maç 2-0 oluyor. Adam boş kaleye gol attı. Bu kadar kötü oyuna bir de böylesi bir gol ekleniyor.

alanya-ts-2-001.webp

İkinci yarı bir reaksiyon bekliyoruz. 60. dakikada Pepe girdi, Abdullah Hoca kendisi demedi mi Pepe hazır değil diye. Ne bekliyorsun? Trabzonspor pozisyona girmedi. Pozisyona giren taraf Alanyaspor oldu. Böyle bir şey var mı? Rakibin düşme potasında. Beşiktaş kaybetmişken, kazan bu maçı ve rakibine 3 puan fark at.

Herkes bireysel oynamaya çalışıyor. Mendy'i artık orta sahaya al. Trabzonspor kadrosunda başka bir stoper yok mu? O zaman dükkânı kapatalım. Eksikler var diye hataları söylemeyelim mi? Böyle mi demek lazım? Trabzonspor çok kötü performans sergiledi. İkinci yarı pozisyona dahi girilemedi.

İstikrar sağlandı, oyun gelişecek dediğimiz yerde kötü bir mağlubiyet alındı. Hiç keyfimiz yok açıkçası. Trabzonspor'un oyun aklı yok. Bardhi ve Berat, Trabzonspor'un oyun aklı olamaz. Onuachu yok, Trabzonspor'un sahada santrforu yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor