Canlı yayında tartışma konusu oldu! "Trabzonspor'da Umut Güneş neden oynamıyor?"

Trabzonspor'da Umut Güneş'in geride kalan haftalarda henüz formayla tanışamamış olması, canlı yayında değerlendirildi.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili takımın gündemine dair yorumlarda bulundu.

Tuncay Lakot ve Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili takımda Umut Güneş'in henüz süre alamamasına dair değerlendirmelerde bulundu.

"UMUT GÜNEŞ NEREDE?"

Trabzonspor'un orta alanda sorun yaşarken Umut Güneş'in henüz süre alamamasına dikkat çeken Tuncay Lakot, "4. hafta sonunda geldi. 9 maçın 7'sinde kadroya girdi. Henüz hiç süre olmadı. Geçen sezon 30, bir önceki sezon 36 maçta oynamış. Trabzonspor'a 2.3 milyon Euro bonservis bedeli ödenmiş. Trabzonspor'da 6-8 oynayacak oyuncu aranırken Umut Güneş nerede? Hazır mı değil, yeterliliği mi yok? Kapasite meselesi mi? Bu oyuncu nerede?" dedi.

"DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK GEREK"

Umut Güneş'in takıma fayda sağlayabileceğini ifade eden Hamdi Zıvalıoğlu ise, "Süre alamaması çok enteresan. Yükselmeye ihtiyacı var. Daha iyi yerlerde görmek lazım. Umut Güneş'in bu takıma nasıl adapte olabileceği, nasıl takımın içine gireceğine bakmak gerek. Bu takıma faydalı olabileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler