Canlı yayında flaş Uğurcan açıklaması! “Rakibime kaptanımı satmam”

Ulaş Özdemir, Uğurcan Çakır’ın Galatasaray’a transfer iddiaları ile ilgili Başkan Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Canlı yayında flaş Uğurcan açıklaması! “Rakibime kaptanımı satmam”

Trabzonspor’da sezonun sona ermesi ile kaptan Uğurcan Çakır’ın takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme geldi.

Galatasaray’ın Uğurcan Çakır ile ilgilendiğinin ileri sürülmesi gündeme oturdu.

ASpor yorumcusu Ulaş Özdemir, bağlandığı canlı yayında Uğurcan Çakır’ın Galatasaray’a transfer iddiaları ile ilgili Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Özdemir, Doğan’ın kendisine “Ben yarıştığım bir takıma kaptanımı neden satayım” dediğini söyledi.

Ulaş Özdemir, Ertuğrul Doğan’ın konu ile ilgili kendisine şunları söylediğini ifade etti;

“Ben kaptanımı satmam. Ben yarıştığım bir takıma kaptanımı neden satayım ve yerli kuralından bir eksiye düşeyim ve kaptanımla beraber. Mantıklı düşünenler için bizim bunu yapmayacağımızı bilirler. Bu konuyu kapatalım. Biz bu takımlarla dostuz ama sahada yarıştığımız bir rakip. Dolayısıyla ben neden en iyi oyuncumu rakibime satayım. Ben bunu yapmam. Uğurcan gitmek isterse, yurt içi değil Avrupa olur. Kulübün menfaatleri doğrultusunda gelen bir teklif olursa Avrupa’ya giderim diyor. Uğurcan mükemmel bir lider ve oyuncu. Şampiyonluğun mimarlarından biri Uğurcan. Çok değerli bir oyuncu.”

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor