Canlı yayında Ernest Muci sözleri: "Trabzonspor doğru bir karar alıyor"

Haber61 TV’de açıklamalarda bulunan Haluk Ayyıldız, son haftalarda attığı gollerle ön plana çıkan Ernest Muci hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Canlı yayında Ernest Muci sözleri: "Trabzonspor doğru bir karar alıyor"

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, Spor Gündemi programında, RAMS Başakşehir ve Konyaspor karşılaşmalarında ortaya koyduğu başarılı performansı 3 gol ve 1 asistlik skor katkısıyla süsleyen Ernest Muci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sezon başında Beşiktaş'tan kadroya kiralık olarak dahil olan 24 yaşındaki Arnavut On Numara oyuncusu için, Siyah Beyazlılar kadrosuna katmadan önce, Bordo Mavililerin de Muci için nabız yokladığını ifade eden Haluk Ayyıldız, "Bu arada tabi Beşiktaş Muci'yi 11.5 milyon Euro'ya transfer etmişti. Trabzonspor'da Muci'yi Beşiktaş'a gelmeden önce renklerine katmak istemişti ama 11.5 milyon Euro'yu vermemişti." ifadelerini kullandı.

Ayyıldız, ayrıca son 2 karşılaşmadaki istikrarlı performansını skor katkısıyla taçlandıran 24 yaşındaki oyuncu için, "Trabzonspor'da gerçekten de herkesin gözünün pasını siliyor. Trabzonspor bu oyuncuyu almak isterse 1 milyon euro kiralama bedeli var. Bunu o rakamdan düşecek. Yani 7 milyon Euro'dan 1 milyon euro düşecek. Trabzonspor 6 milyon Euro'ya kadrosuna katabilir.

Sanki Trabzonspor yönetimi Muci konusunda bekleme kararı aldı. Yani bekleyelim ve bakalım diyorlar. Performansı güzel gidiyor ama çok da zaman var. Son maçlarda 6 puan aldı ama teknik heyet ve yönetimi 'beklemekte fayda var' görüşü var." sözlerini söyledi.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Arnavut oyuncu için Trabzonspor yönetiminin beklediğini sözlerine ekleyen Haluk Ayyıldız, "Muci aslında genç bir oyuncu. Muci'nin performansı artmaya devam ederse 6 milyon Euro'ya transfer edebilir. Beşiktaş 11.5 milyon Euro'ya aldı. Trabzonspor onu Beşiktaş'tan önce istedi ama almadı. Demek takibindeydi ve eksikleri vardı herhalde. Şimdi ise Muci Trabzonspor'a kiralık olarak geldi. Trabzonspor, 1 milyon euro kiralama bedelini düşer ve 6 milyon Euro'ya Bordo-Mavililer Arnavut oyuncuyu kadrosuna katabilir. Trabzonspor bu konuda bekleme kararı aldı. Bakalım aynı performans ve istikrar devam edecek mi onu görmek istiyorlar. Bence de Trabzonspor doğru bir karar alıyor. Sonuçta kiralık oyuncudur. Acayip bir performans sergiler." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir