Trabzonspor'un eski futbolcusundan Pepe sözleri! "Aidiyetini artırabilirsek..."

Trabzonspor'daki son gelişmeler "Spor Gündemi" programında ele alındı.

Trendyol Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde Kayserispor'u 2-1 ile geçen Trabzonspor'da gözler Fatih Karagümrük ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçına çevrildi.

Bordo mavililerde bir yandan kupa maçı mesaisi devam ederken, diğer yandan da yeni sezon planlaması yapılıyor.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve bordo mavililerin eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, "Spor Gündemi" programında değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde;

Trabzonspor, Kayserispor maçında topun arkasına geçti. Uğurcan'ın hatasına kadar da her şey doğaldı. Trabzonspor çok fazla pozisyon da vermedi. Genel olarak rahat bir oyun oynadı. Ama hala Trabzonspor taraftarının istediği tempoda oynamıyor. Önde oynayan, iyi baskı yapan ve iyi oyun kuran bir takım bekliyorlar. Hoca da eldeki kadronun buna yeteceğini düşünüyor. Bundan başka bir oyun oynadığımızı da izlemedik. Kontrolü elinde tut, geriye çok oyna ve ritmi rakibe verme. Trabzonspor istatistiklere bakınca özellikle dış sahada daha iyi.

Kayserispor maçı taktik ve teknik açıdan çok fazla bir şey vermez. Uzun zaman Pepe'yi oyunda görmedim, iki pozisyonda gördük. Bir gol attı, bir asist yaptı. Biri iptal oldu. Pepe iyi oyuncu, bunu herkes biliyor. Aidiyetini artırabilirsek faydalanabiliriz. Ciddi bir para alıyor, o konuda biraz sıkıntı var. Trabzonspor sonuç olarak kazandı ve 3. olma yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.

Trabzonspor bu transferleri kimin önerisi ile aldı? Nasıl alındı? Önce bunlara bakmak gerek. Trabzonspor'da oynamak ve takımda kalıcı olacak oyuncuları bulmak gerek. Hamsik gibi oyuncuları bulmak gerek. İyi bir transfer politikası ile bunları hesaplamak gerek.

Trabzonspor şampiyon olduğu zaman her maç yüzde yüz 3-4 pozisyon çıkarıyordu. Uğurcan'ın performansı sadece kendisiyle alakalı değil. Takımın problemli zamanlarıyla da alakalı. Ligde zaten bir olay yok. Savunayım diye demiyorum ama Uğurcan iyi bir kaleci. Yok etmemek gerek. Böyle bakarsak çok fazla oyuncu elimizden gider. 3 tane çok iyi forvet al, bak bakalım Uğurcan'ın performansı nasıl yukarı çıkıyor. Bunun kurgusunu yapamadığın müddetçe kaleci de sorun yaşar, diğer futbolcun da yaşar.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor