Caner Erkin 3 Temmuz paylaşımını sildi!

Son günlerde ısrarla İstanbul medyasının Trabzonspor'a yazdığı Caner Erkin ismi tartışma yaratırken futbolcunun 3 Temmuz paylaşımını sildiği ortaya çıktı

Caner Erkin 3 Temmuz paylaşımını sildi!

Süper Lig'de namağlup lider konumda olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürerken İstanbul basını huzur bozmak adına Caner Erkin ismini ısrarla gündemde tutuyor.

Bordo mavili yönetimin henüz bir girişimi olmamasına karşın Caner Erkin için zemin hazırlama çalışmaları yapılıyor.

Karagümrük'te forma giyen Caner'in ise sosyal medyada Fenerbahçe'deyken yaptığı bazı paylaşımları sildiği ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu, 3 Temmuz 2011 yılında özellikle Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan şike davasının yıl dönümünde attığı 'Fenerbahçe Yıkılmaz. Haklıydık Kazandık' tweetini sildiği iddia edildi.

Caner Erkin'in, Trabzonspor iddiaları sonrası bu reaksiyonu gösterdiği yorumlandı.

İSMİ HUZURSUZLUK YARATTI

Henüz CSKA Moskova'da futbol oynadığı sırada Trabzonspor'un istediği Caner o dönem "Trabzon'da futbol oynamam"diyerek bu teklifi redderek Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Aradan geçen yılların sonunda 3 Temmuz şike sürecinde gösterdiği tavır, gittiği her takımda kavga haberleriyle gündeme gelmesi ve hemen her maçta da benzer işler ortaya koyması nedeniyle futbolun kötü çocukları arasında bulunan Caner'in transfer ihtimali bile bordo mavili taraftarları huzursuz etti. Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyada bu ismin gündeme gelmesine tepki gösterdi.

Caner Erkin 3 Temmuz paylaşımını sildi!

Caner Erkin 3 Temmuz paylaşımını sildi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler