Çalımbay’dan iki genç oyuncuya övgü, diğerlerine müjde

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Çalımbay’dan iki genç oyuncuya övgü, diğerlerine müjde

Haber61 / Spor Servisi

Bordo mavili ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay, alt yapıdan aldığı Hüseyin ve Furkan’dan memnun olduğunu belirtirken, alt yapıdan yine oyuncular tespit ettiklerini ve kamp kadrosuna katacaklarını belirtti.


Rıza Çalımbay açıklamasında “Bizim bir seri başlatmamız gerekiyordu. Tahminime göre de sanırım son 7 haftanın lideriyiz. Önemli olan bunu devam ettirmek. Kalan son 2 maçı da kazanmalıyız. Bu seriyi yaparken futbolcuların isteği çok önemliydi. Diğer taraftan taraftarın desteği çok iyiydi. İyi bir takım yarattık. Sonuna kadar mücadele eden bir takım yaptık. Son lig maçında sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın performansı beni en çok memnun edendi. Kupa maçında az oynayanlar şans buldu. Hüseyin olsun, Furkan olsun, ikisinden de çok memnunum. Hüseyin özellikle iyi bir stoper olduğunu gösterdi. Devre arasında yine tespit ettiğimiz bazı arkadaşlarımızı U 21'den kamp kadrosuna alacağız. Hüseyin'den yararlanacağız.” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor