Çalımbay: Trabzonlu eniştem bile bana 11 yapıyor

Rıza Çalımbay, Trabzon'un sanki futbol için yaratılmış olduğunu dile getirdi.

Çalımbay: Trabzonlu eniştem bile bana 11 yapıyor
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay futbol açısından Trabzon’un bambaşka bir şehir olduğunu söyledi.

Trabzon’da herkesin futbolla ilgilendiğini, herkesin kadro yapıp takımla ilgilendiğini söyleyen tecrübeli teknik adam taraftarlarla da bu konuda sohbet ettiğini dile getirdi. Çalımbay, taraftarın ilgisinden memnun olduğunu ancak futbolcularla sürekli birlikte olduğunu ve her detayı taraftarın bilemeyeceğini kaydetti.

Çalımbay “20 sene futbol oynadım. Beşiktaş’la başlayıp orada bitirdim. Buraya çok kez geldim. Trabzon başka bir yer. Sanki futbol için yaratılmış. Herkes takım yapar, herkes bir şey sorar. Benim çok hoşuma gidiyor. Dün çıktım mesela bir arkadaş geldi o bana bir şey söyledi, ben ona söyledim gittik öyle. Tabi ki üst üste yenildiğinizde gelip size sarılmazlar. Ona da bir şey diyemeyiz. Arkadaşlarla tabi ki konuşacağız bu 1-2 dakikanızı alır, konuşan taraftarımızı da kırmamış oluruz. “ dedi.

ENİŞTEM BİLE 11 YAPIP VERİYOR

Herkesin kadroyla ilgili düşüncesinin olacağını belirten Çalımbay “ Benim eniştem var Trabzonlu doktor. Futbolun f’sini bilmez o da bana 11 yapıp veriyor. Normal herkesin bir düşüncesi var. Ama onlara yatıp kalkan biziz. Onlarla antrenman yapan biziz. Bu benim işim. Teknik direktör kendine yaramayan adamı sahaya koyar mı. Taraftar şunu bilmeli hiçbir futbolcu kötü oynamak için sahaya çıkmaz. Herşeyden etkilenebilir. Benim işim bu. Takımla bir hafta geçiren biziz. Antrenmanda iyi mi, sakatlığı var mı, moral olarak iyi mi herşeyini bilmek lazım. Taraftar bunu görmüyor o nedenle eleştirmesi normal.” İfadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor