Çalımbay: Samet ağabeyin adı geçiyor...

Çalımbay geleceği ile ilgili konuştu

Çalımbay: Samet ağabeyin adı geçiyor...
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay düzenlediği basın toplantısında bordo mavili takımdaki geleceği hakkında sorulan soruya yanıt verdi.

Çalımbay öze dönüş düşüncesinin normal olduğunu dile getirerek şöyle konuştu;

Trabzonspor'un benim futbolculuk dönemimden önceki haline baktığınızda Trabzonlu abilerimiz, futbolcular, hocalar vardı. Tekrar aynı şey düşünülüyor. Gayet normal. Bazı arkadaşlarımızın ismi çıkıyor mesela. Samet ağabeyin ismi çıkıyor, başkalarının ismi çıkıyor. Bu da gayet normal benim sezon sonu sözleşmem bitiyor. Benim için önemli olan 4 maçı iyi bitirmek. Ondan sonra konuşulur. Tek istediğim 4 maçta herkesin biraz daha takımla ilgilenmesi. Ben şimdi bir açıklama yaparsam ters olur. Antrenörle degörüşülüyor olabilir başka şey de olabilir.. Özkan hoca dün gayet güzel açıklamış. Özkan hocayla dün konuştuk hatta Burak da bizimleydi. Takımla ilgili konuştuk, futbolcularla ilgili konuştuk. Ama benimle ilgili ne ben konuşmalarına izin veriyorum ne de onlar konuşuyor. Ben bu konuda açıklama yapmam. Benim seneye burayla mukavelem yok bu gerçek. Bununla ilgili konuşmuyorum önemli olan kalan 4 maç. Sonrasında konuşulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor