Çalımbay "Rodallega çok pişman, ben inandım"

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay basın toplantısı düzenledi.

Çalımbay "Rodallega çok pişman, ben inandım"

Haber61 / Spor Servisi

Bordo mavililerin patronu Çalımbay, kırmızı kart gören oyuncular hakkında konuştu. Özellikle Hugo rodallega'nın ağlayacak kadar üzgün olduğunu belirtti.



Çalımbay'ın sözleri şöyle: "Hepsi çok pişman özellikle Hugo çok pişman. Çorum maçında olanlardan ötürü çok üzüntülü. Hem kendilerine hem takıma zarar veriyor bu. Bir daha inşallah olmayacak aynı şeyler. Rodallega’nın 3 maçlık cezasına gelirsek TFF’nin buna iyi bakması lazım. Durup dururken kimse böyle şey yapmaz. Kendisiyle uzun uzun konuştuk. Ağlayacak şekilde üzgün. Tahrik olduğunu söyledi, söylediği lafı kaldıramadıpım için yapmak zorunda kaldım, normalde asla yapmam dedi. Rodallega durup dururuken birine kafa atacak bir şey yapacak bir karakteri yok. Ben de kabul etmek istemiyorum, hiçbir Türk’ün ırkçılık yapacağını düşünmek istemiyorum ama orada bir şey olmuştur. Ben kesinlikle dün inandım orada bir tahrik vardı ki o hareketi yaptı." 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor