Çalımbay: Olcay Şahan kötü niyetli değil

Trabzonspor Teknik Dirktörü Rıza Çalımbay, Olcay Şahan'ın Galatasaray maçının ardından çok tartışılan sözlerini yorumladı.

Çalımbay: Olcay Şahan kötü niyetli değil

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor idmanı öncesinde basın toplantısı yaptı.


Takım ve oyuncuların durumuyla igili sorulara cevap veren Çalımbay, takımın 2-1 yenildiği Galatasaray maçı sonrasında Olcay Şahan'ın yenilginin genç oyunculardan kaynaklı olduğu sözlerine açıklama getirdi. Rıza Çalımbay, Olcay Şahan'ın sözleriyle ilgili, "Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş hatta Başakşehir'i de koyalım bu maçlar üç ihtimallidir. Olcay'a da sordum gençlerle ilgili sözlerini. Ben öyle bir şey söylemedim yanlış anlaşıldım dedi. Ben de ona inanıyorum gençler hakkında böyle konuşacak birisi değil. Ama ben yine de futbolcunun konuşması taraftarı değilim futbolcunun böyle şeylere girmemesi gerekiyor. Hatta bizlerin de dikkat etmesi gerekiyor. Ben Olcay'ın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor