Çalımbay o eleştiriye yanıt verdi: Küçük takımların hocası...

Çalımbay "küçük takımların hocası, korkak futbol oynatıyor" eleştirilerine cevap verdi.

Çalımbay o eleştiriye yanıt verdi: Küçük takımların hocası...
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı.

Çalımbay özellikle sosyal medyada ortaya atılan "Çalımbay küçük takımların hocası, korkak futbol oynatıyor" eleştirileriyle ilgili ne düşündüğü sorusuna da yanıt verdi.

Bu eleştirilere güldüğünü söyleyen tecrübeli teknik adam kariyerinden bazı örnekler vererek "Küçük takım hocası" diyenlerin kendisini daha iyi tanıması gerektiğini söyledi. Daha önce Beşiktaş'ı da çalıştıdığını ve yarım devrede yalnızca bir kez mağlup olduğunu hatırlatan Çalımbay " Ben Beşiktaş'ı da çalıştırdım onları da böyle zor durumda aldım. Çaykur Rizespor ile Avrupa Kupası'na gitmek için oynuyorduk oradan Beşiktaş'a geldim. Ben Denizlispor'la UEFA Kupası'na gittim. Lyon'u Lyon'da eledim. Mourinho'nun Porto'su şampiyon olduğunda onlara elendik. Benim için büyük takım küçük takım yok. Ben bu baskıları çok gördüm. Ben burada çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Ben her anlamda dolu doluyum hiç kimse merak etmesin. Böyle konuşanlar var onlar dolu değil işte.  Benim haftalarca çalıştığım arkadaşlarımla kafalarına göre kadro kuruyorlar. Adam sakat mı hazır mı bilmiyorlar. Önemli olan başka şeyler. Ben ne mukavele peşindeyim ne de başka bir şey. " ifadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler