Çalımbay: Ligde başarı istiyorsak...

Çalımbay maçın ardından konuştu

Çalımbay: Ligde başarı istiyorsak...
Trabzonspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, Çorumspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çalımbay şöyle konuştu;

Kimliğimizi kazanmamız gerekiyordu. Talihsizliği üzerimizden attık. Ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Önemli bir maça çıkacağız. Eksiğimiz çok ama takımdaki oyuncularımız herşeyi kaldırabileek oyuncular. Bugün arkadaşlarımız disiplini bozmadan oynadılar. Herkes görevini yaptı. Ligde başarılı olmak istiyorsak, bu temponun çok üzerine çıkmalıyız.

Sıkıntı var. Kucka , Burak yok. Rodallega'nın atılması dezavantaj oldu. Birkaç arkadaşmızın da durumu belli değil. Olan olmayan hiç farketmiyor Galatasaray maçı çok kritik ve öneli bir maç. Ne olurs olsun sahamızda kazanmamız gerekiyor. Burda oynadığımız maçın çok üstüne çıkmalıyız. Malatya karşısında talihsiz şeyler yaşadık. Ama hep böyle gtimeyecek biyrde kırılacak. Galatasaray maçı sonrası Kayserispor var. Onun ardından milli arada rahatlayacağız.

Galatasaray takımı  çok iyi kuruldu. İyi bir kadro oturdu. Biz Antalya'datken çok iyi oynadık korner bile atamadılar. Burada takımda yeni olmam ve hazırlık geçirememem bir dezavantaj benim için. Bu oynadığımız maçta bile arkadaşlarımızı tanımaya çalıştım. Sakatların olması bizim için kötü ama avantaja çevirmeye çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor