Çalımbay: Kriz henüz tam olarak çözülmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor ile oynayacakları maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu

Çalımbay: Kriz henüz tam olarak çözülmedi
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Süper Lig 16. haftasında oynanacak Bursaspor maçı öncesi takımın son durumunu yorumladı. İşte Rıza Çalımbay'ın açıklamaları;

SAVUNMADA DAHA DİKKATLİYİZ

Savunmada daha dikkatli olmaya çalıştık ve önlemlerimizi arttırdık. İlerde savunuyoruz ve takım olarak savunma yapıyoruz. İşte 6 gol yedik, 3'ünü kendi kalemize attık. Bunlar da bizim şanssızlığımız oldu.

TAM ÇÖZMÜŞ DEĞİLİZ

Her şeyden önce biz buraya geldiğimizde kriz vardı ve bu krizi yönetmemiz gerekiyordu. Bu tür takımlarda çok çalıştık ve nelere dikkat edeceğimizi biliyorduk. Buradaki kriz esas saha dışındaydı. Biz bunları yavaş yavaş azalttık. Çok çalıştık. Şu anda bile tam çözmüş değiliz ve devre arasını bekliyoruz.

Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un başında aldığı Galatasaray galibiyetine değindi ve şunları söyledi:

Arkadaşların iyi galibiyetlere ihtiyaçları vardı. Galatasaray maçı herkesin tedirgin olduğu, kaygıyla beklediği bir maçtı. Galatasaray maçının, Trabzonspor için çok büyük bir şans olduğunu, korkulacak hiçbir şey olmadığını, kazanmamız halinde herkese güven geleceğini söyledim. O maç bizim için çok önemliydi ve kazandık.

FAZLA OYUNCUMUZ VAR, BU SIKINTI

Şu anda gidişatımız gayet iyi ama çok oyuncumuzun olması sıkıntı. O sıkıntıyı yaşıyoruz. Oynamayan arkadaşlarımız üzülüyor. Onların verimi düşüyor. Bizim gayemiz bu arkadaşlarımızı iyi duruma getirmek.

ANTALYASPOR'DAN İSTEYEREK AYRILMADIM

Ben işimi seviyorum. En son 2 kulüpten ayrıldım ve istemediğim şekilde ayrıldım. Geçen sene Antalyaspor'u sonuncu aldık ve 5. bitirdik. Kılpayı Avrupa'ya gidemedik. Ayrılmam, inanılmaz bir ayrılıktı. Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum yönetimden. Orada çok büyük hedeflerim vardı. Başkanla maalesef iletişimsizlik oldu. Yoksa kendimiz isteyerek ayrılmadık. Kasımpaşa'da da şampiyonluğa oynayacakken, başkanın küçülmeye gitmesi ve hedef olmayınca ayrılık kararı oluştu. Gittiğim yerde belirlenen hedefin üstünde bırakıyorum ve ayrıldığımız her yerde kimse bizim hakkımızda olumsuz konuşamaz.

Beinsports

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor