Çalımbay "Bu iş benimle bitmiyor"

Rıza Çalımbay'dan Haber61'e özel açıklamalar.

Çalımbay "Bu iş benimle bitmiyor"
Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay Haber61TV’de yayınlanan Şehrin Nabzı programına konuk oldu. 

Tuncay Lakot’un hazırlayıp sunduğu ve İhsan Öksüz ile Caner Çuvalcıoğlu’nun konuk olduğu programa telefon ile bağlanan Çalımbay gündeme dair açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’daki son gelişmeleri ve yarın oynanacak olan Erzurumspor karşılaşması ile hafta sonu oynanacak olan Bursaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu iş birlik beraberlik işi diyen Rıza Çalımbay “Bu iş sadece benimle olmuyor” ifadelerini kullandı.

Çalımbay “Bu birlik beraberlik işi, sadece benimle bu iş bitmiyor. Futbolcusu, teknik heyeti, yönetimi ve en önemlisi de taraftarın bütün olması gerek.  Eğer bunlar olduğu zaman güzel şeyler ortaya çıkıyor. Hem taraftarın böyle bir galibiyetlere ihtiyacı var hem de camianın. Biz de elimizden geleni yapıyoruz, sabahtan akşama kadar düşünüyoruz “Ne yapabiliriz?” diye. Şimdi 2 tane maçımız kaldı. Her maçımızı geçtikten sonra bir sonraki maçımıza final diyorum. Bundan sonra önümüzde Bursa maçı, daha sonra da Karabük maçı var. Bütün maçlarda aynı performansı mücadeleyi göstermemiz gerekiyor. Mücadeleden hiç korkmuyoruz, güzel bir hava yakaladık ve bunu da sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz.

Takımdaki sorunlar hakkında da açıklama yapan Çalımbay “Biz de sorunlar hala var. Bitmedi ve bitecek gibi de değil. Ancak bunlar devre arasında çözebiliriz. Bizdeki büyük bir sorun değil tatlı bir sorun, kalabalık olmamız bazı arkadaşlarımızı kullanamıyoruz Bazı arkadaşlarımız oynamamayı sorun yapıyor.

Başkan Muharrem Usta ile sürekli görüştüğünü belirten Rıza Çalımbay “Başkanla sürekli görüşüyoruz. Dün de beraberdik. Başkanla Trabzon'da Oturduk konuştuk bazı şeyleri paylaştık, şu anda Önemli olan Yarın oynayacağımız kupa maçı ve sonrasındaki 2 lig maçı. Onun için bunları masaya yatırdık devre arası için Fikir alışverişi yaptık Ama bir karara varmadık, artık tekrar tekrar görüşeceğiz, inşallah iyi şeyler yapacağız.

Oyuncuların sakatlanmaları hakkında konuşan Çalımbay “Bir sıkıntıyok, Sakatlıklar darbeye bağlı dedi. Çalımbay “Oyuncu sakatlıklar oyuncuların kendilerini daha çok zorlamadan kaynaklanıyor. Genelde baktığımızda genelde sakatlıklarımız defansta oluyor. Bu sakatlıklar genelde darbeden olan şeyler. Hem Erzurum maçı olsun Hem Bursaspor maçı Olsun defansta Sıkıntı yaşayacağız önümüzdeki günlerde” ifadelerini kullandı.

Çalımbay sakatlık sorununun nasıl çözüleceği konusunda ise “Şuanda yüklenme şansımız yok. Devre arası çözümü bulacağız dedi. Çalımbay “Futbolcularımız inanılmaz şekilde mücadele ediyor. Zaman zaman sakatlıklar oluyor, baktığımız zaman darbeye bağlı sakatlıkların daha çok olduğunu görüyoruz. Zaten bu saatten sonra futbolcuya yüklenemezsin, ğır antreman yaptıramazsın. Bugüne kadar da yaptığımız antrenmanların hepsi ölçülüdür, şuan yüklenmeye bağlı sakatlık yok mücadeleye bağlı sakatlıklar var. Bizim istediğimiz sadece devre arasına kadar gitmek, zaten devre arasında çözümü bulacağız” ifadelerini kullandı.

Erzurumspor maçı ile ilgili olarak da “Erzurum maçında rotasyonu bir kadro olacak. Furkan ve Hüseyin'e profesyonel sözleşme yaptık. Yarınki Erzurumspor maçında Hüseyin’e şans verebiliriz.” Açıklamasını yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor