Çalhanoğlu ilk kez konuştu

Çalhanoğlu ceza süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu

Çalhanoğlu ilk kez konuştu
Hakan Çalhanoğlu aldığı 4 aylık men cezasının ardından ilk kez konuştu... Trabzonspor'la sözleşme imzaladıktan sonra sözleşme şartlarına uymayarak başka bir kulübe transfer olan ve transfer ücretini geri ödemeyen Çalhanoğlu yaşadığı süreçle ilgili konuştu.

Ceza haberini nasıl öğrendi?
FIFA tarafından cezanın açıklandığı günü bir daha unutamayacağını söyleyen milli oyuncu, "Takım otobüsüyle Köln Havaalanı'na gidiyorduk. Oradan da Hamburg'a geçecektik. Yanımda Bellarabi oturuyordu. Kulağımda kulaklık vardı. Bellarabi bana hocamız Schmidt ile direktör Schade'nin konuştuğunu gösterdi. İçimde kötü bir his vardı. Sonra Schmidt geldi ve bana kötü haberi verdi. Herkes havaalanından maça gitti, ben ise taksiyle geri döndüm" dedi.

Kararı nasıl karşıladı?
Bu kararının canını acıttığını itiraf eden Çalhanoğlu, "İlk başta kabul edemedim. Bugün bile anlamakta güçlük çekiyorum. Bu hata yapıldığında küçüktüm ve cezayı şu anki kulübüm Leverkusen çekiyor. Başka ne olurdu bilemiyorum ama bir yolu olmalıydı. Daha sonra bizim takımın psikologu ile konuştum ve ondan yardım aldım. Bana konuşmalarım ve hatta idmanlarda yapacaklarımla takıma yardımcı olabileceğimi söyledi" ifadelerini kullandı.

"Cezadan sonra babamla..."
Çalhanoğlu'nun Trabzonspor ile sözleşme imzalamasında babası Hüseyin Çalhanoğlu'nun rolü büyüktü. Hakan'a onunla olan ilişkisi de soruldu: "Başlarda çok zordu ama zaman geçtikçe benim sadece iyiliğimi istediğini anladım. 100 bin Euro'nun benim geleceğim için önemli olduğu düşünmüş. Büyük bir hata yaptığını kabul ediyor. Ben de bu hatadan ders çıkardım ve artık bütün sözleşmelerimi kendim okuyorum."

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor