Çakıroğlu; Usta sözlerini tutmadı

Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve son seçimde Celil Hekimoğlu'nun listesinde bulunan Sebahattin Çakıroğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı.   Başkan Muharrem Usta'nın UEFA ile ilgili olumlu sözler söylemesine değinen Çakıroğlu, bu söylemlerin UEFA'nın T

Çakıroğlu; Usta sözlerini tutmadı
Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve son seçimde Celil Hekimoğlu'nun listesinde bulunan Sebahattin Çakıroğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı.
 
Başkan Muharrem Usta'nın UEFA ile ilgili olumlu sözler söylemesine değinen Çakıroğlu, bu söylemlerin UEFA'nın Trabzonspor için olumlu karar çıkacağı anlamına gelmediğini beliterek " İnşallah Başkanın dediği gibi olur." ifadelerini kullandı.
 
Usta'yı seçim sürecinde verdiği sözleri tutmadığını söyleyerek eleştiren Çakıroğlu, bugüne kadar başkanı eleştirmediklerini söyleyerek " Eleştirmek istemiyorum ama biraz konuşmak lazım. Bu mevkiye bazı sözler vererek geldiler. Tarafrarın bu kadar eziyeti çekmesine gerek yoktu. Seçimi biz 3 oyla kaybettik, ama üzülmedik. Çünkü Muharrem Bey ekibiyle sağlam geliyor dedik. Vizyon ve para bizde, her şeyi halledeceğiz diyerek geldiler.  Ödemeler yapılıp, UEFA için gerekli hamleler yapılacak. Biz ve delegeler bu söylemlere inandık. Ama yönetimsel, antrenör ve ekonomik yönden beklenen olmadı. Muharrem Bey söylediklerimden üzülmemesi lazım. Toparlayabilir... Trabzon'da şuan size muhalefet yok. Hacıosmanoplu değilsiniz 3 bin oyu aldığınıza göre size ciddi şekilde güven duyuldu. Ancak siz verdiğiniz sözleri tutmayarak güvensizlik yaratıyorsunuz. Taraftarın sabrı kalmadı.Kısa süre önce küme düşüp düşmemeyi konuşuyordu. Usta'nın verdiği sözlerini tutmasını bekliyoruz. Kendisiyle ilgili ekstra bir sözümüz yok, bizim derdimiz Trabzonspor." dedi.
 
Usta'nın büyük bir yükü üzerine aldığını söyleyen Çakıroğlu , herkesin önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hem Trabzonspor'a hem de Türk futboluna zarar verdiğini bildiğini belirterek " Trabzonspor'a adeta düşmanlar bıraktı. Bunları Usta ve ekibi bitirebilir. Verdiği sözü tutacaktır. Şampiyonluğun sözünü verip vizyon dedi. Artık mazerete lüksü yok. O yapacak biz de destek olacağız. Bu da bizim sözümüz." dedi.
 
Trabzonspor'un maddi olarak külfeti yüksek ve gereksiz futbolcuların öncek dönemde alındığını kaydeden Çakıroğlu sözlerini şöyle tamamladı;  Örneğin, Hami Hoca, kendini sağbek olarak dünyaya tanıtan Bosingwa'yı solda oynatma zorunda olsa da 30 milyon Euroluk sol bek yığılması vardı kadroda. M'bia gönderilmemeliydi.  Bunlara gereken müdahalelerin yapılması gerekiyordu. Bu kadroyla hiçbirşey yapılamaz. ancak iskeleti oluşturacak futbolcular da var. Bunlar belirlenip, yola Mandıralı ile mi devam edilecek yoksa Lucescu ya da ona benzer bir isim mi getirilecek, o hocaya takımı verip, kulübün menfaatleri için uğraşılmalı. Futbolu teknik adamlara bırakıp " Hadi iyi seyirler" diyebilmesi gerek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor