Çakıroğlu: "Kupayı Fener'den değil TFF'den..."

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde basın sözcülüğü ve ikinci başkanlık görevi yürüten ancak başkanla ters düşmesi nedeniyle istifa eden Sebahattin Çakıroğlu önemli açıklamalar yaptı. Kongreye gidilmesi halinde başkan adayı olacağını açıklaya

Çakıroğlu: "Kupayı Fener'den değil TFF'den..."
Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde basın sözcülüğü ve ikinci başkanlık görevi yürüten ancak başkanla ters düşmesi nedeniyle istifa eden Sebahattin Çakıroğlu önemli açıklamalar yaptı.
 
Kongreye gidilmesi halinde başkan adayı olacağını açıklayan Çakıroğlu, “2010-11’deki şampiyonluk sorununu mevcut yönetim gibi popülizm yapmadan çözeceğiz. Kupamızı Fenerbahçe’den değil Türkiye Futbol Federasyonu’ndan isteyeceğiz” dedi.
 
“En kısa sürede 2’nci yıldızı taktıracak kişiler başkanlığa aday olsun. Yapamayacaklarsa bu işe girmesinler” diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor