Cahit Erdem: Muharrem Usta verdiği sözü tutmadı

ASKF Başkanı Cahit Erdem taban birliklerinin bayramlaşma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Cahit Erdem: Muharrem Usta verdiği sözü tutmadı

Haber61 Spor Servisi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bayramlaşma töreninde ASKF Başkanı Cahit Erdem Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Özellikle son zamanlarda Trabzonsporun birlik ve beraberliğe ihtiyacı var diyen Cahit Erdem “Sporda yaptığımız birlik ve beraberlik Trabzonspor’da hedef büyümesine neden oldu. Yine genç oyuncularımız için Trabzonspor hedefi oldu. Bizim de Spor taban birlikleriyle geleneksel olarak her yıl yaptığımız bu bayramlaşma sevgi ile büyümeye başladı. Artık buralara da sığmamaya başladık inşallah belirli bir zaman sonra bunları, bu arada yavuz selim futbol sahası yapılırsa ki yapılması için büyük emek veriyoruz. Orada bu büyük bayramlaşmaları yapmamız gerekiyor. Çünkü spor camiasının bu birlik ve beraberliklere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Perşembe günü oynanacak Sparta Prag maçı…

Trabzonspor’un Perşembe günü oynayacağı Sparta Prag maçını da değerlendiren Erdem “Ben Trabzonspor’un kadrosu ve bu maçta satılan biletler itibariyle ki bilet kalmamış, ben bu8 iki bileşenle Trabzonspor’un turu çok rahat geçeceğine inanıyorum. Bir kaza olmaz diye düşünüyorum. Oturmuş bir kadro, yeni transfer ve gençlerimize güvenip sahip çıkmamız lazım. Onun için seyirci biraz sabırlı olursa, sonunda güzel şeyler olacağına inanıyorum.” Dedi.

Trabzonspor’un gençlere yönelik bir projesi olduğuna inanmıyorum

Trabzonspor’un gençlere yönelik fazla bir projesi olduğuna inanmıyorum diye sözlerine devam eden ASKF başkanı Cahit Erdem “Ben de yıllardır içerisinde oldum. Ama çeşitli öneriler getiriyoruz. Bu önerilere sıcak bakılırsa bu ivmenin yükseleceğine inanıyorum. Yusuf Yazıcılar, Abdulkadirler Uğurcanlar artacaktır. Trabzonspor’unda gerek altyapıdaki kulüplerimize, gerekse de kendi altyapısına daha çok zaman ayırıp kaynak aktarması gerekir diye düşünüyorum. “ şeklinde konuştu.

Muharrem Usta verdiği sözü tutmadı!

Trabzonspor eski Başkanlarından Muharrem Usta’nın, amatör spor kulüplerine 1 Milyon TL yardım yapacağını söylediğini ancak yapmadığını hatırlatan Erdem “Bırakın maddi yardımı manevi bir yardım da gelmedi. Muharrem Usta’nın verdiği 1 Milyon TL’lik söz lafta kaldı. O günün şartlarında verilmiş söz vardı ama maalesef Trabzonspor başkanının verdiği sözler yerine gelmedi. Genel Kurul’dan 2 gün önce dahi Muharrem Usta, malzeme listelerinin siparişlerinin verildiğini yazmıştı. Ama maalesef üzülerek söylüyorum hepsi yalanmış. Verilen o sözlerin hiç biri yerine getirilmedi.” Dedi.

Şimdi ki yönetim…

Son olarak Ahmet Ağaoğlu yönetimini değerlendirten Erdem “Şimdiki yönetim özellikle ekonomik sıkıntılardan kaynaklı altyapıya bir dönüş var. İlişkilerimiz çok iyi. Ben biraz da son günlerde yapılan yabancı transferlerinin durması taraftarıyım. Bizim çocuklarımıza daha fazla şans verilmesinden yanayım. Çünkü artık geriye dönüş olmamalı. O bir milattı. Ben onun için diyorum ki gençlere güvenelim önem verelim ve Trabzonspor bizim getirdiğimiz önerilere sıcak baksın ki Trabzon futbolu geleceğini kurtarsın.

Yavuz Selim sahası olmazsa olmazlarımızdan bir tanesidir. Altyapısı kuvvetli olan takımlara maddi olarak olmasa da Trabzonspor’un malzeme desteği ve teknik destek vermesi lazım. Bu gibi desteklerle altyapıyı daha canladıracağımız düşüncesindeyim. Geleceğe umutla bakıyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor