Cagliari Başkanı Şaştı Kaldı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Cagliari Başkanı Şaştı Kaldı!

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cagliari ile oynanan hazırlık maçında tribünlere gelen taraftarların hem bordo mavililerin yabancı futbolcularını hem de Cagliari başkanını çok etkilediğini söyledi. 

Haber61'e yaptığı açıklamada Cagliari maçının en önemli tarafının yabancı futbolcuların tribünlerden çok etkilenmesi olduğunu ifade eden Başkan Ağaoğlu, 'Kendileri de sosyal medyadan paylaşım yapıp “Evde mi oynuyoruz deplasmanda mı?” ifadelerini kullandılar. Hatta Cagliari Başkanı da şaşırdı. “Bu kadar taraftarı Trabzon’dan mı getirdiler?” diye sordu. Ben de ona 'Türkiye’nin neresine gidersek bu kadar taraftar toplarım' dedim. Onlar da sosyal medyadan bunu 'saygı duyulacak bir şey' diye paylaştı" şeklinde konuştu.


Hatırlandığı üzere Cagliari Calcio Kulübü kendi sosyal medya hesaplarından Trabzonspor taraftarlarının fotoğrafını paylaşarak hayranlıklarını belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor