Cafu için uçtular!

Bulgar ekibi Ludogorets oyuncusu Cafu için yüksek bir bedel talep etti. Menajeri yaptığı açıklamayla oyuncunun bonservis bedelinin 10 Milyon Euro civarında olduğunu söyledi.

Cafu için uçtular!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek olan Trabzonspor ile adı anılan oyunculardan biri olan Jonathan Cafu'nun fiyatı el yakıyor.


Ludogorets takımının menajeri Angel Petrichev, birçok takımın peşinde olduğu 25 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat-forvet için 10 milyon euro istediklerini açıkladı. Cafu, Bulgar Ligi'nde 28 maçta 11 gol atıp, 7 asist yaptı.

jonathan cafu
Jonathan Cafu kimdir?

Asıl ismi Jonathan Renato Barbosa. 10 Temmuz 1991'de dünyaya geldi. Brezilyalı futbolcu Bulgaristan Birinci Lig ekiplerinden Ludogorets Razgart'ta forma giyiyor. Sağ kanatta oynayan Cafu kariyerine Deportivo Brasil'de başladı. Ardından sırasıyla Boavista, Pracicaba,Capivariano, Ponte Prota, Sao Paulo ve Ludogorets Razgard formaları giydi. Yetenekli futbolcu Bulgar ekibinde toplam 37 maçta forma giyerek 14 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor