Büyükşehir’den Trabzonspor’a saha desteği

Trabzonspor ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Büyükşehir’den Trabzonspor’a saha desteği

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha yapacak. Trabzonspor ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında konuyla ilgili protokol imzalandı. Protokole Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor adına da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu imza koydu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hızırbey Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde bulunan Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri ile sahil geçiş yolu arasındaki peyzaj alanında bulunan futbol sahasını sentetik çim zemin yapılarak Trabzonspor'a devredileceğini söyledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Trabzonspor Kulubü ile protokol imzaladıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek, küçük yaşlarda spora başlamasını sağlamak, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, madde bağımlılığından korumak, suç oranlarını düşürmek ve sağlıklı ortamlar sağlayarak sağlıklı bir nesil yetiştirebilmek için bu projeyi sahaya tatbik edeceğiz. Burada inşaAllah Trabzonspor'umuzun gelecekteki yıldızları yetişecektir" dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise Trabzonspor'a olan desteklerinden ötürü Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler