Büyükşehir Trabzonspor maçına ücretsiz taşıyacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu akşam oynanacak Trabzonspor - Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası maçı için batı ve doğu ilçelerinden Akyazı Stadı’na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.
Büyükşehir Trabzonspor maçına ücretsiz taşıyacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu akşam Akyazı Stadı’nda oynanacak Trabzonspor-Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için taraftarların stadyuma ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Saat 20.30’da başlayacak maç öncesinde ulaşımda aksama yaşanmaması için batı ve doğu ilçelerinden seferler planlandı.

Buna göre, Beşikdüzü Kaymakamlığı önünden 18.30, Vakfıkebir Otogarı’ndan 18.40, Çarşıbaşı Belediyesi önünden 18.50, Akçaabat merkezden 19.00 ve Söğütlü Trabzon Üniversitesi önünden 19.10’da otobüsler hareket edecek. Doğu ilçelerinden ise Of Belediyesi önünden 18.30, Sürmene Yeni Cami mevkiinden 18.40, Araklı Belediyesi önünden 18.30, Arsin Belediyesi önünden 18.40 ve Yomra Büyük Cami önünden 18.50’de seferler düzenlenecek.

Ayrıca Moloz peronundan da 18.45, 19.00, 19.15 ve 19.30 saatlerinde ek otobüs seferleri gerçekleştirilecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Amacımız, Trabzonspor’umuza gönül veren tüm taraftarlarımızın müsabakayı coşku ve heyecan içinde takip edebilmesi için ulaşımı sorunsuz hale getirmektir. Tüm taraftarlarımıza keyifli ve güvenli bir maç günü diliyoruz” denildi.

ucretsiz

Kaynak:Trabzon Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum