Büyükaydın: "Takımı olumsuz etkiliyor"

Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Galatasaray maçı öncesi gayet neşeli ve moralli bir havada çalışmalarını sürdürdüklerini ancak zaman zaman çıkan olumsuz haberlerin takım üzerinde olumsuz etki yarattığını söyledi.   Büyükaydın sözlerini şöyle sürdürd

Büyükaydın: "Takımı olumsuz etkiliyor"
Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Galatasaray maçı öncesi gayet neşeli ve moralli bir havada çalışmalarını sürdürdüklerini ancak zaman zaman çıkan olumsuz haberlerin takım üzerinde olumsuz etki yarattığını söyledi.
 
Büyükaydın sözlerini şöyle sürdürdü; "Kayserispor galibiyeti hiç kuşkusuz Galatasaray'la oynayacağımız maç öncesinde takımımız için çok büyük bir moral olmuştur. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız bu moral ve motivasyonla Galatasaray maçına hazırlanmaktadırlar. Durum böyleyken bugünkü antrenmanda Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı ile oyuncularımız Marko Marin ve Aykut Demir arasında yaşandığı iddia edilen haberler gerçek dışıdır. Antrenmanın son bölümüne doğru Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı kendini yorgun hissedenlerin antrenmandan çıkabileceğini söylemiş Marin'de antrenmandan çıkmıştır. Diğer bir oyuncumuz Aykut Demir ise koşu yaparak çalışmasını tamamlamıştır. Birlik ve beraberlik duygusuyla son derece konsantre bir şekilde hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçına hazırlanırken bu tür haberler konsantrasyonumuzu bozmakta ve bizleri olumsuz etkilemektedir."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor