Büyük maçların adamı Sörloth

Trabzonspor'un golcüsü Sörloth büyük maçlarda bir başka oynuyor

Büyük maçların adamı Sörloth

Trabzonspor'un golcüsü Sörloth, Galatasaray'a karşı takımının en büyük kozu olacak. Alanya ve Ankaragücü maçlarında ağrıları olmasına rağmen mücadele eden Norveçli hazır hale geldi. Hüseyin Çimşir oyun planını ağırlıklı olarak Sörloth'u ceza sahası içerisine topla buluşturmaya yönelik kuracak.

SUSKUNLUĞUNU SON MAÇTA BOZDU

Sörloth, Galatasaray maçında ortaya koyacağı performansla bir kez daha taraftarlarının gönlünü kazanmak istiyor. Norveçli, Ankaragücü maçında attığı golle 6 haftalık suskunluğunu bozmuştu.

 BÜYÜK MAÇLARDA BAŞKA OYNUYOR

Bu sezon oynadığı derbi maçlarda İstanbul takımlarını boş geçmeyen Sörloth, Beşiktaş'a 3, F.Bahçe'ye 1 gol ve G.Saray'a 1 gol attı. Sörloth, derbilerdeki serisini de sürdürmek istiyor.

NORVEÇLİ TARİHE GEÇMEK İSTİYOR

Norveçli oyuncu kalan haftalarda gollerine devam ederek adını Trabzonspor tarihine en golcü yabancı oyuncu olarak yazdırmayı da amaçlıyor. Sörloth, Şota'nın rekorunu kırma peşinde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor