Busenaz: "Hocam askerlerimiz için savaş dedi, nasıl geçti hatırlaıyorum"

Cahit Süme ve Busenaz Sürmeneli Haber61'e konuştu

Busenaz: "Hocam askerlerimiz için savaş dedi, nasıl geçti hatırlaıyorum"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un dünya şampiyonu boksçusu Busenaz Sürmeneli ve Cahit Süme Haber61 TV'ye konuştu.

Cahit Süme, “Yaklaşık 12 yıldır birlikte çalışıyoruz. gençlerde 5 kez Avrupa 2 kez Dünya şampiyonluğundan sonra büyüklerde de dünya şampiyonluğuna ulaştık. Seyirci de bize büyük sevgi gösterdi. Bu seyirciye olimpiyat madalyası yakışır. Bu sevinci onlara yaşatmak istiyoruz. Çalışarak inşallah buna ulaşacağız” dedi.

Busenaz, “Gerçekten çok zor bir hazırlık dönemi yaşadık. İnşallah bize şampiyonluk nasip etti. Ringe çıkıp şehitlerimiz için savaştık. Bu şehre olimpiyat madalyası yakışır. Bana edilen duaları sevgi gösterilerini görüyorum. İnşallah daha iyilerini yaşarız. Bir ikinci raundu hatırlıyorum ama 3. raundu hocam askerlerimiz için savaş dedi gerçekten nasıl geçtiğini bilmiyorum. Allah bana o duyguyu nasip etti. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmak Türk kızı olmak çok farklı bir şey. Herkese saygılarımı sunuyorum. Bana dua eden eller hiç inmesin.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor