Bursa'dan Trabzonspor'a kötü haber!

Trabzonspor'la adı anılan Bursasporlu Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Serdar Aziz için yeşil beyazlı ekipten kötü haber geldi. Bursaspor'da yönetim yıldız futbolcuların takımda tutulmasına karar verirken Başkan Recep Bölükbaşı kadrolarını bozmayacaklarını

Bursa'dan Trabzonspor'a kötü haber!
Trabzonspor'la adı anılan Bursasporlu Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Serdar Aziz için yeşil beyazlı ekipten kötü haber geldi.
 
Bursaspor'da yönetim yıldız futbolcuların takımda tutulmasına karar verirken Başkan Recep Bölükbaşı kadrolarını bozmayacaklarını söyledi.
 
Bölükbaşı, "Hocamız ve futbolcularımız ile tek tek görüşeceğiz. Yaşanan sıkıntıları futbolcularımıza yansıtmamamız gerekiyor ama maalesef yansıttık. Bundan sonra yansıtmayacağız. Kadromuzu bozmayacağıZ. Hocamızla görüştükten sonra transfere hız vereceğiz" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor