Burak Yılmaz’ın gidişi Abdülkadir’i etkiledi mi?

Abdülkadir Ömür’ün form düşüklüğü ile ilgili önemli açıklama. 

Burak Yılmaz’ın gidişi Abdülkadir’i etkiledi mi?

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür son haftalarda düşen performansı ile dikkat çekiyor.

Oyuncunun yaşadığı bu duruma etken olarak birçok konu gündeme gelirken 1461 Trabzon eski Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Haber61 TV’de her pazartesi saat 14:00’de ekranlara gelen Spor Gündemi programında önemli açıklamalarda bulundu.

ÇOCUĞUN KAFASI KARIŞIK 

Abdülkadir Ömür’ün kafasının karışık olduğuna dikkat çeken Zıvalıoğlu, “Yorgunlukla alakalı sıkıntısı olabilir. Bir sıkıntı yaşıyor çocuk. Bu sıkıntı taraftardan olabilir, basından olabilir, arkadaşlarından olabilir, ailesi ile olabilir başka bir şeyden de olabilir. Bana göre muhakkak bir problemi var. Altyapıda oyunculardan istediğimiz en önemli şey gülmeleri. Ben Abdülkadir Ömür’ün güldüğünü görmedim. Saki keyifsiz maç oynuyor gibi geliyor bana. Bir şeyler yapmaya çalışıyor, niyeti iyi ama oyun tarzıyla ilgili bir sıkıntı var galiba. Bir dönem 4-5 maç gerçekten çok iyi işler yaptı. 18-19 yaşındaki bir çocuğa bu kadar büyük sorumluluk verirsek altından kalkabileceğini çok düşünmüyorum, çocuğunda yaşadığı odur. Abdülkadir Ömür ile alakalı söyleyeceğim şey. Çocuğun kafası karışık. Milyonlarca taraftar var, herkes çocuğa bir şeyler söylüyor. Kaldıramaz bu çocuk bunu. Düzelecek ama ne zaman düzelecek. Bunun içinde orada çok iyi Profesör bir psikoloğumuz var. O Abdülkadir’le yatıp kalkıyor. Abdülkadir’i hazırlayacak insanlar var.” dedi.

BURAK YILMAZ’IN GİDİŞİ ETKİLEDİ Mİ?

Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’dan ayrılmasının Abdülkadir Ömür’ü etkilediği yönündeki iddialar ile ilgili konuşan Zıvalıoğlu, “Burak’ın gidişi Abdülkadir’i etkilemiş olabilir. Bir abi olarak görmüştür, karakter olarak yakın hissetmiştir kendini. Gitmesi etkilemiş olabilir ama çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü o da bir profesyonel. Eninde sonunda bu iş sahada olacak. Çocuk o dönemi geçiriyor. Trabzonspor’un bunu halletmesi lazım.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor