Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş Stadı açıklaması

Şenol Güneş Stadı'nın açılışı için Trabzon'a gelen Trabzonspor'un eski oyuncularından Burak Yılmaz, açılış sonrasında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş Stadı açıklaması
Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kuran Trabzonspor'un eski oyuncularından Burak Yılmaz, Trabzonspor'un yeni stadıyla ilgili konuştu. 

Futbol kariyerine Çin'de devam eden ve Şenol Güneş Stadı'nın açılışı için Trabzonspor'un davetlisi olarak Trabzon'a gelen Burak Yılmaz, stadın açılış törenine katılarak hem taraftarlarla hem eski arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Açılış töreniniden sonra açıklama yapan Burak Yılmaz şunları söyledi: "Böyle güzel bir stadı Trabzon’a kazandıran tüm herkese çok teşekkür ederim. İsmiyle ayrı bir güzel olmuş. Benim için ayrı bir özel. Artık Trabzonspor futbolla yaşayan, futbolla yatıp kalkan futbol her şeyi olan bir şehir için böyle bir stat gerekliydi.  Trabzonspor’un gücüne güç kattığını düşünüyorum. Trabzonspor’un bundan sonra daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum, stat hayırlı olsun" 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor