Burak Yılmaz'dan basın mensuplarına ayıp!

Burak Yılmaz yine rahat duramadı.

Burak Yılmaz'dan basın mensuplarına ayıp!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Yeni Malatyaspor hazırlıkları bugün başlarken dün akşam teknik ekip ve taraftara gösterdiği tepkiyle olay olan Burak Yılmaz bugün de rahat durmadı.

Bursaspor karşısında oyundan alınmasına kızarak önce teknik heyete sonra da taraftara el kol hareketleriyle tepki gösteren Burak bu kez basına taktı.

Her idmanı adım adım takip eden spor muhabirleri bugün de antrenmanı takip ederek görevlerini yerine getirmeye çalışırken salonda çalışmak üzere antrenman sahasından çıkan Burak Yılmaz bu sırada basın mensuplarına laf attı. Golcü futbolcu antrenmandan notlar alan gazetecilere bakarak "Bir şey çıkmadı değil mi, bir şey yaşanmadı, boşuna gelmişsiniz" dedi. 

Her idmanı takip eden basın mensuplarının antrenmana gelmesini kendisine özel olduğunu zanneden Burak gazetecilerin de tepkisini çekti.

BAŞKAN DA BU HUYUNA KIZMIŞTI

Her ortamda bir şeyler söyleme gereği duyan Burak Yılmaz için geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına çıkan Başkan Ahmet Ağaoğlu da , milli golcünün sürekli gündemde olmasıyla ilgili gelen soruya "Burak susmuyor ki" diyerek bu davranışlarına kızdığını ortaya koymuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
40 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor