Burak Yılmaz: "Teklif var ama..."

Trabzonspor'da Burak Yılmaz basının karşısına çıktı.

Burak Yılmaz: "Teklif  var ama..."

Haber61 -  Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak yılmaz Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Burak Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

BURAK YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çok talihsiz bir sakatlık yaşadım. Çapraz bağlarım kopabilirdi Ucuz atlattık. İyi durumdayım. Koşulara başladım. Allah’ın izni ile Konya deplasmanına yetişmek için her şeyi yapıyorum. İyi durumdayım. Sizler beni fazla sahada görmüyorsunuz ama ben sahaya gidiyorum. Allah’tan bir mani olmazsa Konya deplasmanında oynayacağım.

Ben Trabzonspor’ gelmeden de teklifler vardı. Şuanda da teklifler var. Yurtdışından. Transfer teklifi olunca ayrılma ihtimalide oluyor. Şuanda teklifler aldığım doğru ama ayrılma gibi bir şey yok. Ama önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum. Transferin oluşması için bazı şeylerin oluşması gerekiyor. Yada kalmam için bazı şeylerin oturması gerekiyor. Ama şuanda bir şey yok.

Genç kardeşlerim için söylemek gerekirse, Yusuf Abdulkadir Okay onlar benim kardeşim. Gözbebeğimiz. Onlar için elimden geleni yapıyorum. Ama bu onların kararı ben abileri olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Büyük futbolcumu olacaklar yoksa diğer gençler gibi kaybolup gidecekler mi onlar karar verecek. Haberlerden etkileniyorlar. Onlara gelen teklif yok. Onlar Trabzonspor’da çalışıyorlar gelişiyorlar. Kafalarını zorlamayalım. Kendilerini Trabzonspor’a adamış durumdalar. Çalışıp gelişmelerini sürdürüyorlar.

Karabük maçına üzüldüm. Önce kupa maçımız var. Sonra lig gelecek. şuan için iyi gittiğimizi düşünüyorum.

Ben amatör ruhlu bir oyuncuyum. Buraya gelmemdeki en büyük etki budur. Konya deplasmanın yetişmek için her şeyi yapıyorum. İlk yarı attığım golün altına düşmesen benim için yeterli. Gol krallığı için önemli oyuncular var. Diğer oyuncularla yarışıyor olmak çok önemli. Jahoviç’in gol krallığında bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum.

Türk oyuncuların yerden yere vurulduğu dönemde Cenk’in transferi çok mutlu etti. 10 gün önce beraberdik Transferini konuştuk. Bitmişti transferi. İnşallah sonu sahada görmek golünü izlemek için heyecanla bekliyoruz. Atacağı golü inşallah erken atar. İnşallah bu bizim genç oyuncularımızın önünü açacaktır. Burada da çok önemli genç oyuncular var. Hep beraber olursak Abdülkadir ve Yusuf’un önünü açacağımızı düşünüyorum. Eleştirilerimize dikkat etmeliyiz.

Gitme ihtimali her zaman vardır teklif gelmesi durumda. Kulüple örtüşmeyen şeylerde gitme ihtimali vardır. Trabzonspor’a gitmek için gelemdim. Ben sizlere Konyaspor maçında sahada olacağım diyorum.

Arda’nın Türkiye’ye gelmesine çok seviniyorum. Görünen o ki Başakşehir’e gelecek. Türkiye’ye gelip nasıl büyük bir oyuncu olduğunu hatırlatmasını istiyorum. Arda keşke orda kalsa ama oynamayan bir Arda bizi temsil edemez. Ben Arda’nın Türkiye’ye gelmesi için çok mutluyum.

Ben Volkan Şen’i çok iyi tanıyorum. Buraya gelmesinde referans oldum. Bize sordular iyi mi diye. Her kardeşimize olduğu gibi ona da referans olduk. En Volkan'ın bizim takımda oynayabileceğini düşünüyorum. İnşallah takımdan ayılacak sa bir an önce gider ki bize Volkan’ı ikinci yarıda izletir. Türk futbolunun Volkan’a ihtiyacı var.
 
Gomis neden öyle düşündü bilmiyorum. Gol krallığının çok önemli olmadığını ancak şampiyonun kim olacağını söyledi sanrım. Ama maçlar oynanmadan kazanmaz. Fatih hocanın orada olumlu bir etkisi olmuştur. Türkiye ligi çok kolay bir lig değildir. Bakıp göreceğiz.

Salı günü maçımız hafta için ama ben taraftarlarımızın sahayı dolduracağına inanıyorum. Biz onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Lütfen stadı doldursunlar. Turu geçmek itiyoruz. Konyaspor iyi bir takım. Ama biz onları elemek istiyoruz ve bunun için her şeyi yapacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler