Burak Yılmaz takıntıları bitmedi!

Burak Yılmaz konusunda İstanbul basınında belli kesimlerin sıkıntıları devam ediyor.

Burak Yılmaz takıntıları bitmedi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Burak Yılmaz ile ilgili yaşanan sıkıntı yönetimin para cezası verilmesiyle sonlanırken İstanbul basını ve bazı belli başlı kalemler yeni krizler aramaya devam ediyor. 

Her fırsatta "yerel medya yüzünden" diyerek algı oluşturarak hedef değiştirten ve arka plandan yaydıkları çirkin iddialar ile Trabzonspor'da kriz yaratıp beslenen kesimlerin son oyunu yine Burak Yılmaz üzerinden oldu.

Bursaspor maçı sonrasında "Burak'ın sözleşmesi feshedildi", "Burak yüzünden Abdülkadir idmanlara çıkmıyor", "Burak bir yöneticiye küfür etti" gibi asılsız iddia ve haberleri sosyal medyadan yayan İstanbul basını ile "sosyal medya habercileri" amacına ulaşamayınca bu kez "Burak özür dileyecek dendi ama dilemedi" diyerek yeni bir kriz yaratmaya çalıştı.

"Trabzonspor'da yeni Burak krizi" başlıklarıyla servis edilen haberde "Trabzonspor'un "özür" ile ilgili açıklamasının ardından oluşan beklentiye rağmen yıldız golcünün metinden bir bilgisinin olmadığı ve özür konusunda yönetimle kendisinin ya da menajerinin bir görüşmede bulunmadığı iddia edildi." ifadeleri kullanıldı.

Sporx isimli bir internet sitesi üzerinden yayılan iddia hemen hemen bir çok internet sitesinde kullanıldı ve sosyal medyada da taraftarların tartışmasına sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor