Burak Yılmaz o iddiayı yalanladı!

Burak Yılmaz sosyal medyadan açıkladı

Burak Yılmaz o iddiayı yalanladı!
Trabzonspor ligin 30. Haftasında Sivasspor’u 2-0 mağlup ettiği maç sonrasında Burak Yılmaz'ın soyunma odasına giderken "Buraya gelemeyeceksin" şeklindeki sözlerinin kime söylediği anlaşılamamış ancak bazı internet sitelerinde bu sözlerin Samet Aybaba'ya söylendiği öne sürülmüştü. Bu iddiaya Burak Yılmaz sosyal medyadan yanıt verdi.

İşte Burak Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden iddialara verdiği yanıt şu şekilde: 

"Samet Aybaba ile alakalı söylediğimi kastedilen laflar yalandır, ama bakıyorum ki burada yerel basından çıkan haberlerdir bunlar ve asıl üzücü olan budur kimlerin kimlerle yakın olduğunu çok iyi biliyorum bu haberlerin nerden çıktığını da! Trabzonspor”un bir çalışanı olarak haddimi aşmamam gereken konuları çok iyi bilirim. Trabzon ve Trabzonspor için her türlü fedakarlığı yapmış biri olarak yalan yanlış şekilde ortaya atılmak ayıptır insanı da asıl üzen budur. Taraftarlarımızın buna itibar etmemesini rica ediyorum gerekenlerin önümüzdeki günlerde açıklanacağını düşünüyorum..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler